Quote Originally Posted by killlemalll3 View Post
Multumesc razvanrazy, a prins minunat anuntul tau, nu ma gandeam ca vor baga la noi atat de repede.

Monky, ce s-a intamplat cu precomenzile astea nu a fost dragut insa prefer asa. Cererea a fost mare peste tot, asta e clar. Drept dovada cu plata in avans s-au epuizat. Inteleg ca la noi nu au fost alocate multe dar chiar si asa. Nu-mi imi place sa dau banii cu 2 luni inainte insa imi si imaginez cum s-ar fi plimbat la noi consolele prin tara, nici asta nu-i corect. Cunosc om cu 6 precomenzi la editia de colectie la Cyberpunk, eu am doua la randul meu, 8 bucati si unii isi doresc sa prinda una...

Pe amazon a fost super ok dar am pandit toata noaptea si am pierdut la mustata, uk , franta. Am reusit sa prind pe amazon.de editia digitala, care pt mine nu-i potrivita. Voi anula si lua castile in caz ca nu apar la noi. Pe amazon germania fac alte magarii in schimb, cresc pretul de la minut la minut uneori, in functie de cerere. Am patit la Tlou 2 collector. Pe consola acum m-a notificat ca a crescut pretul cu ea in cos.

Imi pare rau ca m-am grabit si nu am luat garantie extinsa, observ ca nu sunt singurul, sper sa reusim sa o extindem. Oricum mai bine decat la lansarea ps4 cand am luat de pe la unguri
Daca ai luat de la emag, poti extinde garantia si dupa. Din cate am observat, se poate extinde garantia unui produs cu pana la cateva luni inainte sa iti expire, parca vreo 3 luni.