Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
Member

Originally Posted by
razvanrazy
Da, dar una e sa discuti de faptul ca nu mai e stoc in magazinul x dar il gasest in magazinul y sau sa spui ca experienta ta pentru aceasta achizitie a fost asa sau asa.
Si alta e sa spui ca tu nu cumperi in veci consola de la X pentru ca ai luat un frigider acum 15 ani si a venit nu stiu cum. Pentru discutiile de genu asta in care sa ne spunem of-ul despre comercianti, exista topicuri separate, iar aici este considerat off topic.
Nu vreau sa ingradesc pe nimeni, dar cand intru aici, vreau sa vad ce ati facut, ce ati ales, daca ati gasit in alta parte mai ieftin sau alte detalii de genu asta.
Nu ca lumea nu cumpara de la altex in general, pentru ca este o problema cu garantiile. Astea sunt chestii punctuale care ar trebui discutate individual.
Și eu am reușit să dau precomanda aseară de la eMag. M-a surpris că trebuia să plătesc în avans dar am înțeles perfect de ce. Până acuma totul e peste așteptări având în vedere situația actuală din lume. Primim console din ambele variante, promisiunea de livrare pe 19 Noiembrie și preț recomandat, fără alte adaosuri.

Mi-am comandat consola cu UHD Blu-ray, deoarece sunt pasionat de colecții fizice și să vânez oferte din diferite magazine, deși mai nou am început să îmi cumpăr din ce în ce mai multe jocuri digital. Cu acestă consolă voi avea opțiunea să le am pe ambele. Și acel 500 de Ron se va amortiza în câteva luni după niște jocuri fizice reduse. Plus că așa pot și eu în sfârșit să mă uit la Lord of the Rings în 4K!