Single post: Ce consola vei achizitiona in 2021?
-
Mad Collector
CMVS-urile sunt facut cu componente originale (practic sunt scoase placile de baza din consolele MVS - sunt foarte multe modele / cu 1 slot, 2 sloturi, 4 sloturi si chiar 6 sloturi) si aceste placi de baza sunt reconditionate (in cazul Omega) sau partial reconditionate (bateria) in cazul CMVS-ului facut de "amatori" cu carcase facute din plastic injectat (Omega) sau front plate si backplace (in cazul celui facut de amator - exista si cu carcase de plexi sau carcase 3d printed)
Ca si arcade-uri re-lansate:
1. cele de la arcade1up.com - sunt chiar misto insa vorbim aici de emulare, pretul fiind relativ mic (cred ca cele mai scumpe sunt 499$)
2. cea de la MVSX - este prima lansata, eu am facut pre-order - pentru ca cei care fac acest model au facut in trecut si arcade pro stick-ul care e chiar misto
3. exista si alte firme care fac cu licenta dar sunt mult mai obscure
4. sunt firme care fac arcade cabs dar fara licenta (eu unul as evita firmele astea)
5. sunt pasionati care fac chestii la nivel de "amator" utilizand diferite device-uri, de la raspberry pi -uri pana la mister (care este un fpga - practic ruleaza cod nativ)
Ma rog e foarte de nisa - sa nu uitam majoritatea jocurilor lansate pe arcade sunt <100.000 deci EXTREM de limitat