Este prima oara în ultimii 12 ani (de când am intrat în lumea consolelor) cand stau calm și nu ma agit cu precomenzi etc. Ca și exemplu, când a apărut Xbox One X (aveam deja Xbox One) am dat comanda în UK (Amazon sau MS) la un Xbox Scorpio pentru ca precomanda de la emag era cam în aer. Nu se știa dacă livrează day one. Asa ca în mom în care emag a trimis la lansare, cam în aceeași zi mi-a venit și Scorpio si am dat retur la comanda de pe Amazon/Microsoft.
Legat de jocuri, pot sa zic ca nu regret ca am ramas pe US cu contul din 2008. Jocuri iau day one digital only (am account share cu un prieten). Doar jocuri care îmi plac doar mie gen auto sau ceva collectors iau fizic și dacă prin un preț bun.
Asa ca PS4 Pro sta bine momentan la mine.
Aștept sa vad ce oferte vor fi în primele 6 luni, ce jocuri apar. Doar Daemon Souls si Spider Man ma atrag în acest moment la apariție. Vreau sa vad răcirea cum e in primul rand. Am trecut deja prin 2 PS4 si acum PS4 Pro. Cam toate avioane/aspiratoare...
Cred ca liniștea asta a mea are legătură si cu faptul ca de 1 luna am întrat în lumea PC Gamingului (laptop gaming bunicel zic eu) si parca Forza Horizon 4 la peste 100 fps e altceva. Game Pass rules. Microsoft Flight Simulator e genial. Nu mai zic cat de mult imi place Doom Eternal cu mouse și tastatura (il am de la apariție pe PS4 insa nu m-a prins pe controller). Recunosc ca shooterele pe consola nu sunt pe lista mea de favorite. Dar nu e threadul potrivit pentru mai multe detalii pe subiectul asta.


Trimis de pe al meu SM-N976B folosind Tapatalk