@Cyrax7 Tocmai, suntem pe aceeasi lungime de unda.


In ciuda "spiritului civic" ca e civilizat sa votezi, sunt oameni care nu voteaza si la fel, pe principiul sa sunt cetateni respectabili, si pe langa asta platesc taxe si impozite, si eventual mai si aduc bani in tara, chiar nu am ce sa le zic. Am intalnit astfel de oameni, dar sunt intr-o minoritate.

Desi oamenii pot arata un nivel de prostie colosala in o multime de chestii, in ceea ce le priveste interesul personal ei nu sunt chiar atat de prosti precum se arata in mass-media.

Problema principala e ca votul devine inca un prilej pentru victime sa se victimizeze mai mult. Adica aia care nu au luat bacul dar au pretentii de salar de mii de euro la birou. Repet, n-am o problema nici cu cei care nu au luat bacul, dar multi au senzatia ca vine un politician / partid si face lucrurile frumos magic, salarii mari, autostrazi si toate cele. Dar unii zic ca nu, ca nu putem ca sunt corupti si se fura. E adevarat ca se fura, si se administreaza infiorator banii in tara asta (ganditi-va ca si loteria a avut ani cand a iesit pe minus), dar tineti cont si ca cu liderul / partidul minune tot or sa fie destui sa nu se duca la munca, si vor cauta sa se planga. Si daca astia nu ies nici la munca, la vot de ce sa iasa?