Single post: Demon’s Souls Remake

1. #59 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Pai este captura directa a acelui video, fara compresie sau alte chestii. Te asigur ca nu iti dai seama de rezoluție... chiar o sa caut fișierul si il atașez.
    Nu e vorba ca suntem multumiți sau mai stiu eu ce, insa nu poti compara un joc din generatia trecuta cu unul din generatia actuala. Sincer sa fiu, nici nu stiu daca este bine sa catalogam jocurile in noua generatie dupa rezoluție... iti dau un exemplu, poti avea 2TF si sa rulezi 4K nativ cu RT si 60fps si poti avea 100TF dar sa nu poti rula cu mai mult de 1440p si 30fps.... de ce?! Pentru ca depinde ce redai pe acel ecran!

E doar o opinie proprie... noua generatie nu este despre rezoluții, este despre fidelitatea imaginii si in a duce grafica mai aproape de CGi, iar upscaling-ul va fi facut printr-o forma de DLSS sau FidelityFX.
    Nici nu ai nevoie de rezoluție nativa mare, cel mai bun exemplu il ai la Death Stranding, jocul arata mai clar si mai bine cu DLSS 2.0 decat in rezoluție nativa.

Uite si un exemplu:
    DS 800% zoom
    Rise of TR 800% zoom 4K nativ
    Attached Images Attached Images aa60aade-e9ca-44d0-a479-87f806434211.png 227cbea9-0eaf-4a0a-9516-4435d1f607c5.png