Quote Originally Posted by iry View Post
ai revenit prietene? cum e in grota? tot frig, tot frig?
Ce ar fi sa-ti vezi de grota ta?
Si nu ma lua cu "prietene" ca nu sunt prieten cu tine.


Ar fi minunat ca Nicusor sa-si indeplineasca promisiunile si sa fie un primar bun pe masura asteptarilor, poate mai curata Bucurestiul de bombardieri ca dumneata, si sa va mute la ceva mai "racoros" decat o grota.

---------- Post added 29-09-2020 at 17:14 ----------

Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post

Îți zic o noutate. Nu pe toți ne interesează știri și fapte despre gunoaiele societății în care trăim, de la dreapta la stânga politicii, fără excepție.

În loc de pierdut vremea cu această vomă, consider că e mult mai util să citești o carte pentru care până acum n-ai avut timp, să vizionezi un film, sau să joci un joc video.

Pentru că viața trece pe lângă, iar tu și alții ca tine veţi rămâne anchilozați pentru toteauna în conversații sterile despre politică, partide și politicieni de c*cat .

Ai dreptate. Politica e cea mai mare mizerie abjecta creata de specia umana dupa RELIGIE si PROSTITUTIE.
Mie mi s-a facut sila de aspectul asta cu "sportul national".
Macar daca s-ar discuta "politica", dar in realitate e pe modul "a mea e mai mare", "candidatul meu e mai smecher", "partidul meu e mai tare, al tau e mai prost si mai corupt", " cine nu e cu noi e impotriva noastra si merita sa moara", fara sa se uite si in ograda proprie. Exact ca la discutiile despre fotbal de acum 10 ani.
Majoritatea romanilor care discuta "politica" sunt niste copilasi de 5-6 ani cu trupuri de barbati de 30-40 ani, dar si de pensionari de 60-70 ani care ar trebui dupa varsta sa fie mai intelepti, si mi se pare trist.
Si asta se vede tot mai des pe Softpedia si pe Facebook si pe defunctul Computer Games.


Din pacate nu poti sa ignori politica.
De exemplu nu poti sa ignori noile legi si taxe care se emit.
Nu poti sa mai stai sa te uiti la filme sau sa joci jocuri daca cei de la guvernare iti scumpesc curentul nejustificat sau mai rau, inchid ochii la abuzurile comise de Enel.
Nu cred ca mai poti citi o carte linistit daca RADET-ul da faliment , si automat nu vei mai avea nici caldura si nici apa calda, si asta din cauza unei idioate care a ajuns primar pentru ca multi bucuresteni au fost puturosi si n-au votat un candidat mai competent in 2016 ori prea puturosi ca sa iasa ei in fata sa candideze in locul lui Predoiu , Nicusor, Basescu, Turcescu, Tariceanu, Sarbu (Ponta), Floriiin Caliiiineeeescuuuu, si cu siguranta exista oameni mult mai inteligenti si mai competenti decat toti astia.

Nu poti sa uiti ca convietuiesti si cu votantii acestor jeguri politice.

De ignorat nu poti.
Ori incerci sa te adaptezi, ori incerci sa te impui si sa schimbi tu oranduirea (asta daca nu te va coplesi pana la urma sistemul mafiot), ori emigrezi.
Sa traiesti intr-un balon roz de sapun in Romania e IMPOSIBIL, chiar si daca ai fi miliardar in euro ca tot te lovesti de soselele pline de gropi, de functionari idioti si aroganti, de medici incompetenti si spagari, de politisti pusi doar pe buzunarit, de tepari , de servicii proaste la preturi mari etc.

Daca vrei liniste, emigrarea intr-o tara mai dezvoltata cu un popor mai educat e cea mai buna optiune.