Quote Originally Posted by jormungandr86 View Post
Din leak uri și analize pe YouTube (digital foundry) , gpu de ps5 e underwhelming, vb de putere echivalenta cu un 2060 super. GPU care nu are toate proprietățile unui rdna2, mai degrabă 1.5., fără ceva ca dlss de pe Nvidia va avea mult de furca cu Ray tracing. Mai e și faptul ca gpu este deja Overclocked, la baza fiind un 9.2tflops care, atenție, nu sunt echivalenți cu cei de la Nvidia. RT e lăsat în sarcina CU (spre deosebire de Series X) , ce va impacta și mai mult performanta în jocuri. Ok, o sa iasa jocuri super, pana la urma ele fac consola dar, din punctul meu de vedere, gpu de ps5 e deja obsolete pt Ray tracing. Ori asta e unul dintre selling points ale noii generații.

Eu unul as aștepta Ps5 pro (va ieși în max 3 ani, oricum un an se va pierde cu jocurile exclusive încă in development) , cred ca abia atunci vom vedea potențialul în Ray tracing și 4k nativ/60 fps

Si eu ma gandeam sa astept PS5 Pro, dupa aia m-am gandit ca ar merge o reducere si eventual o revizie mai noua, dar mi-am dat ca daca tot astept 4-5 ani, pot astepta PS6 sa le joc in 8k.

Catre Papillon_ “face” sens, pe PC te poti juca pe monitor dar pentru consola iti trebuie TV de 1400 eu . Hai sa fim corecti si sa comparam consola cu unitatea PC (desi consola vine cu un controller dar trecem cu vedea detaliul asta) pe ce afiseaza fiecare imaginea e alegerea lui.