Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
Si eu ma gandeam sa astept PS5 Pro, dupa aia m-am gandit ca ar merge o reducere si eventual o revizie mai noua, dar mi-am dat ca daca tot astept 4-5 ani, pot astepta PS6 sa le joc in 8k.

Catre Papillon_ “face” sens, pe PC te poti juca pe monitor dar pentru consola iti trebuie TV de 1400 eu . Hai sa fim corecti si sa comparam consola cu unitatea PC (desi consola vine cu un controller dar trecem cu vedea detaliul asta) pe ce afiseaza fiecare imaginea e alegerea lui.
very funny, sa rectific, pentru cine are ps4 pro nu vad rostul unui upgrade acum! pentru cei care au avut ps4 sau deloc, da, ps5 e must buy acum!

---------- Post added 08-10-2020 at 18:52 ----------

Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
Ce Leak? Ce analize?!
Mai oameni buni, vorbiți din informații filtrate scrise pe alte forumuri si fara sens sau cunoștințele in domeniul asta va sunt putin străine?
Aproape tot ce ai scris aici este o mare tâmpenie si nici nu ma agit sa iti raspund.

Iti recomand doar atat, sa pui mana si sa te uiti la acel video postat de DF (sa vezi exact care era comparația si ce anume se compara) si sa nu mai scrii aberațiile care le-au scris unii fanboy pe alte forumuri.

// buna asta

iti recomand sa o lasi mai moale cu evaluarile de gen "mare tampenie". Ai google la dispozitie, sau esti prea putoare incat sa cauti singur infomatiile. Mai uita-te tu, in RT ps5 e echivalent cu un 2060 super, end of story sony fanboy!