Vad ca am pornit o discuție interesanta. Cum adaugi PC în discuție cum o iau lucrurile putin razna. Mai ales pe un forum de console/thread de PS5.
Dupa cum am mai spus-o, pana în 2008 am fost PC gamer. Din 2008, m-am mutat exclusiv pe partea de gaming pe console. PS3 pana în 2014 cand am luat PS4. Apoi din 2016 am trecut și pe XBox cu un Forza 6 edition. Apoi upgrade la fiecare apariție noua. PS4 Pro si Xbox One X. Am luat și Switch prin 2018.
Anul asta am zis ca vreau sa am un laptop al meu (am laptop de servici care e ok for work Dar nimic special) mai ales ca am ca hobby fotografia si editez (incerc) in Capture One. Plus ceva editare video. De la un Ultrabook am ajuns la laptop de gaming. Asa ca l-am luat, am reintrat pe tărâmul PC-ului.
Îmi place? DA. Apreciez si sunt uimit cata putere poți avea intr-un device de 2.2kg care incape în compartimentul unui rucsac. L-am dus la birou intr-o seara si jucam MK XL pe un TV 4K cu 60 fps-uri. Dar mai ales ca TV-ul e opțional.
FPS-urile au alt feeling pe mouse și tastatura. Pentru mine cel puțin. Doom eternal l-am luat pe PS4 Pro. Am jucat 30 de minute. Pe laptop am 10 ore cred. La fel Metro Exodus. Am 2-3 ore pe PS4. Pe Laptop voi avea sigur mai multe.
Pot continua cu multe exemple. MS Flight Simulator, Age of Empires 1-2...
Asta înseamnă că am schimbat tabara/taberele? NO WAY.
În cazul meu, eu am account sharing cu un prieten pe PS. Adica jocuri third party si exclusive PS, le joc pe PS. Iar pe XBox joc doar exclusivități. Plus ce nu e pe gustul prietenului de share.
Dar dacă pot juca exclusivitatile MS pe Laptop, nu prea vad rostul acum sa iau Series X.
Deci voi astepta sa apara suficient content pe PS5 care sa ma facă sa vreau upgrade de la Ps4 Pro. Ma cunosc. Nu voi rezista mai mult de 3 luni de la apariție. Mai ales pentru Daemon Souls.
Ca și concluzie, am un laptop puternic pe care sa fac și gaming daca doresc. Dar tot consolele sunt pe sufletul meu.



Trimis de pe al meu SM-N976B folosind Tapatalk