Single post: Clubul PlayStation 5

1. #2769 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Du-te bre ca financiar stai mai bine ca mine Ce sa zic, o luam cu extra garantie si cu asta basta!
    Hehe, deci si tu ai credit la casa pe 30 de ani? Plus credit la masina? Cool man, eu credeam ca in Germania e numai lapte si miere...
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Intr-o lume normala as zice ca sigur s-au gandit inginerii Sony si Microsoft la asta, ca doar nu sunt nebuni. Insa dupa experienta cu rrod/ylod, inca sunt usor reticient in a le acorda incredere, asa ca si eu voi lua consola cu extragarantie. Din moment ce nu cumpar un SSD ci o consola, ma indoiesc ca in termenii de acordare a garantiei se va mentiona ceva de cate date poti scrie pe drive, caz in care daca imi cade SSD-ul primesc banii inapoi sau o consola noua.
    Cred ca faci foarte bine. Si eu voi incerca sa iau cu extragarantie, macar inca 2 ani.
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    @Monky, In alta ordine de idei nu stiu exact cum ai scris tu 90TB in 3 luni pe un SSD "menajat". Eu am 970 Evo Plus din martie si am fix 2.8TBW la momentul asta.
    Eeeh, e calculator "de lucru". Uite un screenshot cu SMART-ul astuia de care vorbeam, if you don't believe me. Si cand spun ca e menajat, ma refer la faptul ca am un alt M.2 strict pentru jocuri (Steam si Epic only), si alte 2 pentru Work, Pictures, VM-uri and stuff.
    Attached Images Attached Images 2020-10-10_182713.png