It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Pai mie nu mi s-a parut revolutionar nici atunci cand l-a anuntat De fapt, ca sa nu mint, mi s-a parut "revolutionar" pentru console, dar si SSD de 500 ar fi fost revolutionar, comparativ cu HDD-urile actuale
In alta ordine de idei, din ce stiu eu, la streaming nu se salveaza nimic local - se scrie doar in RAM, nu ai de ce sa scrii si pe storage decat daca vrei tu explicit sa se salveze si local, dar nimeni nu face asa ceva - in rest la streaming efectiv fiecare frame e comprimat si trimis catre internet, atat, nu ai de ce sa salvezi local. Poate nu stiu eu prea bine, dar asta stiu
Also, legat de cei 10GB din RAM (stiu, un exemplu ipotetic) - eu nu cred ca vor face asa. Doar suspenda starea actuala - poate avea si cativa kb cu locul exact unde te aflii si ce vezi pe ecran in momentul ala, iar in cele 5-7s sa incarce aia si ce mai era suspendat.
Oricum sincer, ma astept ca chip-ul din PS5 sa fie rated la peste 1000 TBW.
Cat de jocuri de 200GB si updates, samd - au zis deja ca la updates vor copia/instala doar update-ul, nu ca acum la PS cand reinstaleaza complet tot jocul de 60-80GB sau cat are - ceea ce ia foarte mult timp.
Dar dupa cum ziceam, personal nu-mi fac nici macar o problema cu asta. Nici macar 0.001% nu sunt ingrijorat ca e posibil sa-mi crape SSD-ul pana trec la urmatoarea consola (PS5 Pro sau PS6).
Dar astept cu mare interes niste teste competente facute de oameni competenti (exclus Digital Foundry) de cand primesc consolele pentru review - ma astept sa le primeasca deja in 2-3 saptamani, intrucat mai este o luna pana la lansare.
Originally Posted by MonkY
Exact. Una e sa deschizi un excel, un Outlook & Co., si alta e sa faci...
Ca fapt divers, eu am un Macbook Pro din 2016, cumparat SH in 2018, cu SSD de 500 GB si pana acum am exact 1121041.20 MB scrisi (in aproape 4 ani de folosinta).
Mentionez ca este main computer, ca downloadez torente pe el si editez video tot pe el, iar la final le copiez pe un HDD extern.
Tu oricum faci ceva ultra hardcore pe al tau, daca in cateva luni ai scris 90+ TB - scrii ceva non stop pe el - probabil ceva filmari de la camere video din casa sau chiar nvidia recording - sunt totusi 13TB pe luna, 430GB pe zi - that's loco... si in niciun caz nu poti face asta doar din excel, outlook and co.