Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Yakuza: Like a Dragon
-
Member
Eu fiind avocatul Seriei S, eu zic sa nu va faceti probleme.
E un developer si un engine departe de prima clasa. Nu va agitati cu teraflopi sau alte prostii, hardwareul e super okay, problema e de software.
Vor fi multe lucruri generatia asta, si parerea mea e ca desi vom avea jocuri 4K, nu gamingul 4K va fi highlightul.
Numarul mare de fps, ray tracing + noi efecte si tehnici care inainte nu erau fezabile, astea vor face diferenta.
Nu zic ca 4K vs 1080p nu e mare diferenta, e un pas inainte, dar nu e suficient sa scalezi rezolutia ca orice joc nou sa arate magic.
Abia cand evolueaza engineurile atunci se va vedea si diferenta. Si sunt destul de sigur, nici generatia trecuta nu a fost aproape sa fie stoarsa de resurse.
Pariul meu e ca, odata cu noile console, vom vedea jocuri care si pe PS4 / Xbox One care arata simtitor mai spectaculos. Cu noile tooluri de dezvoltare se vor putea regla o multime de targeturi, si sigur o sa avem si surprize placute.
Asta e parerea mea personala. Si lucrez ca developer nu pe partea de game dev, dar cunosc multi care lucreaza in domeniu. Eu ma gandesc cate generatii de Iphone au concurat cu 1GB memorie ram la cel mai inalt nivel, pe cand un sistem ca android neceista dublu/triplu. Problema e in felul urmator: software-ul e in urma, nu stim ce sa facem cu atata hardware performant. Ce e acum e doar de suprafata. Adevarul e ca gaming-ul a ajus atat de complex incat e foarte greu sa gestionezi complexitatea. Majoritatea developerilor lucreaza cu lucruri high level, iar cei low level de obicei nu fac parte din aceeasi companie. De aceea la studiouri first party, sunt sanse mai bune sa se vada cele doua nivele mai bine integrate.
Raytracingul si nu stiu care efecte, 4K si fps-ul asta dublat, e inca in stadiu primitiv. Da, merge, dar sunt totusi la un nivel grosolan de neoptimizat. Asteptati ca baietii care lucreaza la chestii mai low level sa faca ceva, si se vor vedea progrese uriase.