Single post: Clubul PlayStation 5
-
15-10-2020 13:54 #2799 SP
Senior Member

Originally Posted by
SeCeX
Sunt foarte curios, dar am zis sa nu fac topic separat ca nu are rost, ce aveti in plan sa jucati prima data pe ps5? Ma refer la un joc pe care aveti in plan sa il terminati , nu doar sa vedeti cum se misca/arata, eu personal duc un razboi intre Ac Valhalla ( da am vazut noul trailer) si Cyberpunk ( nu mi dau seama ce, dar ceva e off, nu sunt atat de hyped pe cat ma asteptam) + Demon Souls in paralel , seara, pentru ca am terminat originalul recent, spider man ramane pentru decembrie ( chiar daca spider-cat imi face cu ochiul )
La mine pe PS5 va fi cu siguranta Spiderman.
Daca ma intrebi ce voi juca prima oara pe next gen (XSX=multiplatform la mine), atunci 100% COD Black Ops Cold War + AC Valhalla in paralel pentru ca sunt mult, mult prea hyped pentru amandoua si nu pot alege.
De Cyberpunk nu ma ating pana cand nu vor avea bunul simt sa spuna clar ce versiune este care si cum. Momentan este o ciorba totala ba ca smart delivery ba ca vine mai tarziu nu stiu ce versiune, ba ca incarci texturi de pe stick, ba X, ba Y...asa ca nu stiu ce sa cumpar deci... nu am sa il cumpar.