Cred ca stim amandoi ca se putea face o platforma separata, nu trebuia sa faca integrare cu FB, nu isi doreste nimeni in mod special sa isi aduca prietenii virtuali de likeuri pe o platforma de gaming. Sau na, poate isi doresc si sunt eu mai demodat. Nu au facut asta pentru ca nu au vrut sa depuna efortul in plus de a separa un pic lucrurile, macar de ochii lumii. E ok, ii au pe toti acolo, in aceeasi galeata. De asta zic ca sunt mizerabili si o fac pe fata.

Eu sunt de acord cu tine, unii oameni sunt ipocriti, zic ca nu folosesc un serviciu, dar ei de fapt fac parte oricum din baza lor de date, doar ca sub alta categorie (whatsapp, instagram, facebook, etc), dar sunt si unii care sunt pur si simplu necunoscatori, desi scrie in fiecare aplicatie ca Zuck e tatal lor. Problema cu FB fata de toate celelalte este ca ei sunt cei mai "dovediti" cand vine vorba de mismasuri. Repet, nu zic ca ceilalti sunt imaculati. Toti sunt o apa si un pamant, pentru mine, dar nu pot sa dau cu buna stiinta orice fel de date despre mine unor baieti pusi pe fapte mari. Macar sa le îngreunez un pic misiunea.

Oamenii sunt revoltati pe buna dreptate, ce treaba are gamingul cu pagina mea de FB? De ce trebuie neaparat login, vreau sa ma joc, ar trebui sa fie simplu, nu? Steam nu te obliga sa iti faci un cont cu numele tau real, cum e la FB, la care daca nu pui ceva real si o poza ceva, ai sanse mari sa iti inchida contul daca ajungi prin filtrele lor, deci nu e un exemplu prea bun. La fel si contul PSN, e un nickname pe care il aleg eu. Daca vreau sa fie real, bine, daca nu...nu.

Nu am zis vreodata ca obliga pe cineva sa le cumpere produsul, stim cu totii asta. Normal, ei isi fac numarul de agregator de date. Oamenii le dau cu buna stiinta. Sa fie sanatosi. Nu mai exista privacy, true, sau nu 100%, ca sa zic asa. Metode sunt, dar e bataie de cap foarte mare.