@Razvan

Vis-a-vis de comparatia mea, evident ca trebuie sa pastrezi proportiile, dar ideea de baza este aceeasi. Privacy vs not so much privacy. Cine vrea sa inteleaga, intelege.

Parerea mea despre FB este baza pe realitatea din ziua de azi. Prietena mea, oameni din familia mea, rude, prieteni, multi din cerc au FB. Stiu ce fel de continut are cam fiecare, in functie de ce urmaresc, desigur. Nu vorbesc din ce am auzit in 2010. Cand spun gunoi, sunt destul de bland. Siteul asta mai merge doar pentru propaganda politica si oamenii care nu stiu alte metode de comunicare, in mare parte. Nu vorbesc de Tik Tok si Insta, alea sunt pe alta nisa. Sunt destule articole care arata cam ce reach mai are FB printre tineri, asta ca sa intelegem cui se adreseaza platforma. Nu gamerilor, cu siguranta. Ca o completare, cunosc oameni care nici ei nu au FB, din diferite considerente, deci nu este o anomalie. Sunt convins ca si prin cercurile de oameni in care va invartiti voi, exista si altii care nu au FB.

https://theconversation.com/the-soci...facebook-99362

https://www.investopedia.com/news/ag...search-survey/

https://www.marketingcharts.com/digi...l-media-107791

Eu doar i-am raspuns lui Monky, inca din primul meu reply am zis clar ca asta este oricum pozitia mea fata de produs, nu se pune problema sa il achizitionez. Nu ma plang aici ca de ce nu schimba astia politica, ca nu ma astept sa schimbe asa ceva, este impotriva intereselor lor. Este pur si simplu un dialog.

@Monky

Eu credeam ca avem un dialog aici, eram amandoi constienti ca suntem offtopic, dar daca atragem atentia doar cand nu ne convine discutia, asta deja e altceva. Eu ti-am raspuns cum si tu mi-ai raspuns. Mi-am spus parerea de la inceput, nu intra in aria mea de interes acest produs, mai departe am discutat specifics. Daca tu ignori anumite lucruri si subliniezi doar ce vrei tu, zi asa, sa nu imi mai bat capul sa scriu atat, macar salvez niste timp

Chiar voiam sa iti dau reply la acest quote-uri dar na, ma gandesc acum ca nu are rost. Zi faina!