Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
Why so serious ?

Originally Posted by
StevenTheCooles
Emag-ul a specificat asta...
La fel si unul dintre cei de la Altex si Mediagalaxy
Nu, deci ei i-am contactat sa ii intreb daca vor exista stocuri de PS5 pe langa cele de precomanda. Nu am facut precomanda, doar i-am intrebat cu un cod care aparent e legat de stocurile de PS5
Cum a specificat eMag? Si cine de la Altex si MG? din moment ce tocmai a postat aici persoana care se ocupa de asa ceva si a zis clar ca nu s-a transmis asa ceva.
Also, tu cum ai intrebat? Ai sunat la CS? Despre ce cod vorbesti? Despre codul de produs?
Ai spus ca tocmai ai primit un mail de la eMag si Altex si Media Galaxy (deci ori un mail de la toti 3 odata, ori 3 mail-uri diferite) si te-am rugat sa faci dovada (aici sau in privat).
Te rog in continuare acelasi lucru.