Single post: Clubul PlayStation 5
-
24-10-2020 23:51 #2905 SP
Admin
@495: Scuze de off-topic, dar de aceea am si facut comparatia cu Apple. Cand face Sony chestii d-astea (e totusi vreo 5 dolari un amarat din acela de cablu), e "ffs, e ceva normal". Cand face Apple acelasi lucru e "huooo, jepcarii" (si nu ma refer la tine, ci in general cam asta e reactia).

Originally Posted by
495
Ala din cutie l-am folosit doar sa fac primul sync la controllerul venit cu consola. Ffs.
Fix asa si in cazul Apple. Eu n-am mai folosit cablurile, castile si chargerele care au venit in cutie de vreo 10-15 telefoane incoace. Sunt de acord ca e prea mult waste, si se consuma resurse aiurea. Vrei cablu, iti iei separat, nu te opreste nimeni. Vrei accesorii (casti, chargere, etc.), good for you, gasesti pe toate drumurile. So, I'm fine with both Sony & Apple on this matter.
P.S. Si ca sa nu fie vorba doar de Sony, am ceva si cu Microsoft care pune baterii AA la fiecare controller. La fel, le strang gramada si le duc la kilogram la reciclat, sigilate. Am acumulatori, de ce-mi bagi pe gat atata waste? 2 acumulatori = echivalentul a 1000-2000 de baterii. O sa se duca dracu' planeta asta cu atatea chestii fara sens...