Off-topic: No worries man, eu doar faceam o comparatie... poate chiar nu pic aiurea. Dar da, de la o vreme a inceput sa ma enerveze waste-ul, poate la fel de mult precum ipocrizia care se aplica doar la anumiti producatori sau produse. Stii doar ca am discutat ieri pe tema asta cu "Anti Made in USA". Am ajuns sa o luam un pic razna, sa urâm produsele americane (vezi posturile referitoare la Facebook, la Apple, Xbox, etc.) dar în schimb am ajuns să le ridicăm statui chinezilor (Huawei, Shenzen and co). Și nu prea înțeleg de ce, mai ales că tocmai ne-au rupt chinezii in 14 cu virusul vieții... But, it is what it is.

On topic acum: i-am contactat pe cei de la PlateStation, si mi-au raspuns la cateva intrebari referitoare la face plate-urile de schimb pentru PS5. First of all, i-am intrebat de ce par atat de low quality. Mi-au zis sa nu-mi fac griji, pt. ca acelea sunt doar modelele facute de ei via 3d printers. Produsele finale vor fi turnate (molded), deci much higher quality. Second, imi faceam griji ca vor veni din China sau de Dzeu stie de unde, dar mi-au confirmat ca livrarile se vor face din UK, si sunt acceptate comenzile internationale.

So, mai vin si vesti bune... cateodata.