Din cele 7 jocuri pe care le detin pentru DS, cel mai prost pentru mine este Ultimate Mortal Kombat. De ce? Foarte simplu, AI-ul triseaza de iti scoate peri albi. Selectezi un joc nou, dificultatea Novice (cel mai usor), primii 3 adversari floare la ureche. Al 4-lea intra intr-un frenzy si te casapeste de-ti sar capacele. O tine asa vreo de 4-5 ori, dupa care devine "tampit", isi aduce aminte probabil ca ai ales nivelul cel mai usor de dificulate. Inca 3 adversari slabi, si ajungi la primul Endurance Match. Prima serie e imposibil de batut din prima. Pur si simplu la fel ca si al 4-lea, iti ANTICIPEAZA ABSOLUT TOATE COMBINATIILE. In final Shao Kahn... sterge cu tine pe jos!
Am terminat jocul o singura data cu Sub-Zero (cel fara masca), si asta din prost noroc. Statistica in joc o am undeva aproximativ pe la 200 Wins/500 Loses.
Trebuie sa amintesc si fatalitatile, pentru care ai EXACT 3 SECUNDE sa le executi. Problema este ca ai lista de miscari pe ecranul de jos, si TOT NU MERG, chiar daca stii exact pozitia in care trebuie sa stai (aproape sau departat).
Sunt fan Mortal Kombat, MKII este preferatul meu, le-am jucat pe toate, stiu juca, dar ceva sa intamplat cu portarea lui UMK. Am impresia ca jocul n-a fost testat deloc.

Stati departe de el, are pret mic (69RON in MG) dar nu merita.

P.S. Daca totusi vreti sa-i dati o sansa, nu-l cumparati decat daca intetionati sa-l jucati cu un prieten prin Wi-Fi (va trebuie doua copii)