Nu faceau comert cu droguri , dar in schimb, faceau trafic cu sclavi, agresau femeile si le obligau sa poarte burqa, pe nou-nascutii care aveau ghinionul sa se nasca "de sex feminin" erau ingropati in nisip, nu mai spun de alte minuni demne de "religia pacii" : Sharia, dinamitat statuile lui Buddha, interzis TV/internet/muzica moderna, masacrarea unor siiti, violente impotriva civililor, mai ales crestini. Chestii care isi dorea si Statul Islamic daca ar fi reusit sa se mentina o perioada indelungata .
https://en.wikipedia.org/wiki/Taliba...iban_practices

Intelege ca regimul taliban era o ABOMINATIE ce trebuia sa dispara de pe fata Pamantului. Niciodata in epoca moderna n-a mai existat o asemenea abominatie de la Franta Iacobina, Germania Nazista, Rusia Stalinista si China Maoista incoace care sa incalce drepturile omului.

---------- Post added 30-10-2020 at 00:20 ----------

Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
În al doilea rând Trump nu o sa atace Iranul și te asigur ca nu din cauza pandemiei, el vrea să retragă trupele americane din majoritatea teritoriilor, moștenirea Bush - Obama.
Da, retrage trupele americane din pentru ca pregateste arsenalul greu pentru bombardament tactic asupra Iranului, Siriei si Yemenului, inclusiv asupra tintelor talibane din Afghanistan. Si posibil chiar asupra Turciei avand in vedere ca pe Erdogan il cam mananca pielea de la o vreme.
E posibil sa se ajunga si la nucleare....de ce nu?

Normal ca nu va ataca Iranul cu trupe terestre, nu e dobitoc ca Bush jr. sa mai suporte costuri si pierderi.....razboaiele viitorului vor fi doar cu avioane, nave, rachete si drone, cum s-a procedat in ultimii ani in combaterea teroristilor ISIS.