Pai daca la 500 Euro vrei sa ramai cu gura cascata, cei care dau 1500 Euro doar pe o placa video cum ar trebui sa fie? La fel si cei care au sisteme de gaming de peste 4-5000 Euro... Eu unul cred ca ai asteptari prea mari de la o consola IEFTINA. Vorba aceea, un telefon bun in ziua de azi, costa de 2x mai mult, si peste un an-doi e useless.

Also, de unde ai partea aceasta cu "avem x5 putere extra"? PS4 Pro avea 4.2Tflops, PS5 va avea vreo 10.2Tflops. Xbox One X era pe la 6Tflops, Xbox Series X vine cu 12Tflops. Saltul "pe hartie" ar trebui sa fie undeva la x2, in niciun caz x5. Si sa nu uitam ca trecerea de la 1080p la 4K inseamna 4x 1080p, strict matematic, ca si rezolutie. Vin avantajele M.2-ului, dar asta ajuta fix la partea de faster loading, nu creste puterea de procesare. Nici RAM nu avem x5, sau CPU. La naiba, nici macar x2 nu sunt. Dar, suficient pentru un upgrade mult asteptat de consolisti.

In rest, nu e rau ca rezisti sa astepti un an sa iei o consola noua. Probabil asta te salveaza de a trece prin primele batch-uri, care pot avea probleme. Like they did in the past. Dar ca bani salvati... sa fim seriosi, sa astepti un an pentru maxim 100 Euro diferenta, e prea mult pentru majoritatea.