Dupa ce am citit zvonul asta plus alte zvonuri (news ) ( PS3 slim resurfaces, Sony hardware orders double? - GameSpot Rumor Control ) ...sunt curios cam in cat timp se intampla reducerile si la retail-erii de la noi din tara ? ( din experienta mea , de multe ori niciodata ...prostii cumpara oricum ) . Cam care este delay-ul fata de reducerile de la retail-erii din europa !??

Sunt curios daca am garantzie la SONY in tara , in cazul in care consola este cumpara de afara ....ceva in genul certificat de garantzie international ...Exista asa ceva la PS3 ?
Adica , ma gandesc daca se merita sa o iau d'afara mai ieftina (noua ) dar sa nu am garantzie sau sa dau mai mult sa o iau din tara si sa am garantzie ( poate am ghinionul sa fiu in aia 5% "defect ratio" )

Aveam de gand sa iau luna asta un PS3 , dar pana una alta astept conferinta de presa a lui SONY de pe 18 august de la GamesCon !
Oricum mi se pare muuulllt prea mare reducerea de 100 Euro din stirea respectiva , tzinand cont de situatzia financiara in care se afla SONY. Chiar daca Sony CFO Nobuyuki Oneda spunea ca au redus costul de productie cu 70 %( PS3 manufacturing costs down around 70% - News at GameSpot ) tot nu cred ca reducerea o sa fie de 100 E .... Dar si 50E sunt f buni , sper macar asta sa fie reducerea ...mai iau un joc de banii astia
Bafta!

Daca am postat unde nu trebuie imi cer scuze si rog sa fie mutat postul pe threadul potrivit.