Dupa ce am citit zvonul asta plus alte zvonuri (news ) ( PS3 slim resurfaces, Sony hardware orders double? - GameSpot Rumor Control ) ...sunt curios cam in cat timp se intampla reducerile si la retail-erii de la noi din tara ? ( din experienta mea , de multe ori niciodata ...prostii cumpara oricum) . Cam care este delay-ul fata de reducerile de la retail-erii din europa !??
Sunt curios daca am garantzie la SONY in tara , in cazul in care consola este cumpara de afara ....ceva in genul certificat de garantzie international ...Exista asa ceva la PS3 ?
Adica , ma gandesc daca se merita sa o iau d'afara mai ieftina (noua ) dar sa nu am garantzie sau sa dau mai mult sa o iau din tara si sa am garantzie ( poate am ghinionul sa fiu in aia 5% "defect ratio" )
Aveam de gand sa iau luna asta un PS3 , dar pana una alta astept conferinta de presa a lui SONY de pe 18 august de la GamesCon !
Oricum mi se pare muuulllt prea mare reducerea de 100 Euro din stirea respectiva , tzinand cont de situatzia financiara in care se afla SONY. Chiar daca Sony CFO Nobuyuki Oneda spunea ca au redus costul de productie cu 70 %( PS3 manufacturing costs down around 70% - News at GameSpot ) tot nu cred ca reducerea o sa fie de 100 E ....Dar si 50E sunt f buni
, sper macar asta sa fie reducerea ...mai iau un joc de banii astia
![]()
Bafta!
Daca am postat unde nu trebuie imi cer scuze si rog sa fie mutat postul pe threadul potrivit.

) . Cam care este delay-ul fata de reducerile de la retail-erii din europa !??
, sper macar asta sa fie reducerea ...mai iau un joc de banii astia
Reply With Quote