OK cool, am inteles eu gresit, credeam ca si in HDR ai maxim 80. Am un prieten, are un C9, tine la 65 luminozitatea si pt HDR/DV, nici cum nu pot să-l fac să-și puna TV pe 100.
Gamma e lăsată standard, cred ca 2.2. Poate ca dacă as viziona totul seara cu becul stins as putea avea brightness pe 50, din câte tin minte am setat pe 52 dupa ce tot mam jucat cu setările in scene intunecate, cred ca rulasem The Haunting of Hill House pe Netflix, primul episod la început sunt scene intunecate si am incercat să-l las setat cât sa nu am pierdere de detaliu.
Parcă la fel am zis si la inceputul filmului Maleficent 2 unde incepe cu scene intunecate, acolo am bagat de seama si ce urât black crush poate face dynamic contrast setat pe ceva mai mult decât low.
Sti tu cum e cu televizoarele astea si panourile, nici culorile nu is chiar la fel si probabil o calibrare la tine nu s-ar potrivi la mine chiar daca am avea același model de TV.

Sunt în șantier, renovez camera mea si acum nu stau unde imi e televizorul, m-am lungit cu renovatul ca mai nou la mesteri nu le place decopertarea de pereți, ar veni doar la finisaje si asa a trebuit sa dau eu jos totul. Vreau să-mi fac si canale prin pereți pt cabluri audio pt Atmos, si aici prietenii ce m-ar pitea ajuta ma amana, electricineii ce mai fac asa ceva nu vor sa vina doar pt canale ca ei vor lucrări cu refacere instalatie electrica cu tot asa ca merge totul incet dar de abia astept sa termin totul si să-mi pot butona din nou TV-ul, am sa mai încerc sa scad brightness dar parcă la 52 am zis ca nu omoară negrul si nici detaliu in negru nu pierd.