Exact ce ziceam de toxicitate.
Diferenta este ca eu voi lua ambele console, ca pana acum, iar PS5 o sa fie la fel ca pana acum, pentru exclusive.
Eu nu ma mandresc cu niciun joc, pentru ca nu este al meu si nu ma intereseza, dar este destul de penibil sa te mandresti ca si companie, la lansare si sa ceri oamenilor sa faca reviews la un tech demo si la un standalone DLC vandut la supra pret.
Corect era ca acel Spidy sa coste 20$, sau 30 cu tot cu jocul de baza.

Singurele jocuri exclusive PS5 la lansare sunt Dark Souls Remake (deci un remake, nu un joc nou) si Sackboy. Godfall iese si pe PC

Revenind on toppic, intrebare pentru cine-l are si foloseste deja, eventual chiar cineva care are AC Valhalla.

Cum se comporta in quick resume la jocurile care au conexiune de internet?

Ieri in Valhalla, spre ex, am jucat, l-am lasat in instant on si am revenit la el dar nu mai era conectat la server si nici nu s-a conectat in primele 10 minute, iar cand am incercat sa fac poza, nu am putut pentru ca se urca automat si nu se salveaza deloc local. Astfel ca fara un restart complet la joc, nu si-a revenit.

Si sunt curios cum e in jocuri gen CoD Warzone, daca te tine macar in meniu sau te scoate de tot, sau alte jocuri care au nevoie de online pentru diverse functii.