@Monky: pt routere intre 1000-2000 ron, ce recomanzi?
TP-Link ori ASUS?
TP-Link vad ca-i mai ieftin, dar nu stiu cum stau cu stabilitatea, performanta si acoperirea (fiindca folosesc mai mult wireless).
AC66U (B1) parca cere un upgrade...
Sorry, no TP-Link for me. Am avut (si am in continuare) probleme cu ele (atat acasa cat si la clienti). So, I'm all in cu Asus. Personal, desi inca nu am testat modelul (pt. ca am deja un GT-AX11000 + 3x RT-AC86U in casa), eu parca as merge pe RT-AX86U. Sunt fan al design-ului "in picioare" al seriei AC68U (one of the best routers in the past), care a continuat cu AC86U si care acum se duce in AX86U. Plus ca nah, suntem gameri, nu? Iar AX86U pentru asta e optimizat (are chiar port dedicat pt. gaming). Desigur, si AX88U e o optiune buna... insa eu l-am avut si nu prea am fost multumit. Plus ca (de fapt minus), AX86U are port de 2.5Gbps, ceea ce AX88U nu are. Also, AX86U are USB 3.2 Gen 1 x 2, pe cand AX88U are USB 3.1. Cum RDS deja testeaza optiunea de 2Gbps pentru home users (dar nu stiti de la mine, da?), AX86U mi se pare mai "future proof"...
Practic de Black Friday, eu as sta cu ochii pe unul din aceste 3 modele: AX86U, AX88U, AX11000. Si eu ma uit sa inlocuiesc incet-incet ale mele AC86U-uri cu AX86U-uri. Pretul cel mai mic pe care l-am vazut la el a fost undeva pe la 1200 RON. Din pacate, cam rar in stoc pe la noi (e destul de nou).