Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
Sincer nu ma mira, la ce discutii sunt aici ...

On Topic:

Cum credeam, un joc care nu merita cumparat la pret full, nici-un joc ubisoft nu merita defapt acest lucru, second hand sau la reducere all the way.

Complet de acord.

Prin vara când apăruse GOT și primele imagini cu Valhalla mai trăgeam ceva speranțe, îmi doream măcar combatul sa fie cat de cat apropiat, dar nu din cate am văzut. Sigur poate nu judec corect fiindcă nu am avut încredere sa comand de la ubisoft și nu l-am încercat și nici nu voi cheltui nimic cu el. Eventual în viitor din plictiseala și lipsa de altceva sa îl joc.
Cum frate sa ai un asemenea buget și sa faci același rahat de 3 ediții cu mici exceptii, același cățărat penibil și aruncat vulturul care vezi doamne îți descoperă obiectivele din jur, ești condus "de mana" ca pe orb la următorul obiectiv, joc umplut pana la refuz cu nimicuri, zone îngreunate artificial (cica zona de level 280,300,400, la următorul poate vedem de >1000 [emoji23])sa adormi efectiv cu controller-ul în mana, sa nu ții cont de nicio părere a comunității.
Ultimul joc cumpărat de la ei a fost Origins și asta luat asa cu o mega reducere și pe care l-am jucat asa 10-20 ore și apoi aruncat, la Odyssey am fost inspirat și am zic ca îl încerc la "un prieten" prima data dar am pățit la propriu faza cu controller-ul în mana și l-am lăsat dreaq [emoji23], iar pe asta probabil când va fi la preț de o pizza și un suc.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro