Pai si alea online le pot lua pe sub mana si sa le vanda pe olx, nu e nicio diferenta.

Btw, nu am comentat aiurea, iti zic sincer ca am vorbit cu cativa prieteni care sunt angajati de la mai multe magazine si ce-i drept mi-au spus ca pe 19 o sa fie ceva dar nu o sa fie cu livrare imediata. Din ce am inteles Sony pregatesc un nou val de precomenzi, nu comenzi, cu livrari in decembrie, ianuarie. Si dupa cate stim ce spune Sony cam aia se intampla, magazinele nu au voie sa incalce ce zic ei.

Deci sa nu va faceti sperante ca comandati pe 19 si pe 20,21,22,etc va treziti cu consola ca sunt sanse mici sa se intample.
Intelegeti ca traim o perioada foarte defavorabila atat pentru consumator cat si pentru producator, dar mai mult pentru consumator. Sony nu au nevoie sa livreze nimanui console pe 19,20,21 cand ei pot sa-ti ia foarte bine banii pe 19 sub pretextul de "precomanda" cu livrare mai tarziu. Daca nu ar fi existat precedent, precomenzile de prin septembrie, te-as fi crezut razvanrazy, dar in situatia actuala se poate intampla orice.