Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
Pai crezi ca lui Microsoft ii pasa ca ii vrem noi? Au ditamai sediile in Romania, cu mii de angajati.
Sunt sigur ca diviziile lor de marketing si sales au studiat toate pietele de pe planeta asta, si au concluzionat ca noi nu meritam efortul.
Interesul oricarei corporatii e sa se extinda si sa-si creasca cifra de afaceri/profitul la fiecare quarter. Nu au nevoie sa le zicem noi sa vina.
Cand s-a destramat URSS, McDonalds a venit instant in Rusia sa-si vanda marfa.

In Cehia, Slovacia si alte tari, au facut studiu de piata si au ajuns la concluzia ca e momentul sa aiba prezenta locala.
Nu noi trebuie sa convingem o corporatie sa vina, portofelul nostru e de ajuns. Ei trebuie sa vina cu bugetele alea de milioane de $ si sa umple tara de materiale publicitare.

Am vazut de nenumarate ori prin Bucuresti autobuze colantate complet cu TLOUII, melodia aia cu surorile Osoianu, metrourile si statiile de metrou ticsite de afise la Days Gone, Mall Promenada avea motoreta din Days Gone expusa in marime naturala, nenumarate spoturi TV pe posturile de la noi, si multe altele de-a lungul anilor care nu imi vin in minte acum.
Microsoft unde era ? Iti zic eu ca daca vedeai peste tot reclama la XSX, localizata, crestea interesul si implicit market share-ul Xbox in Romania.

Microsoft net worth e $1000 miliarde
Sony net worth e $45 miliarde (EDIT: $108 miliarde)

Trebuie sa le fac eu petitie ca sa-mi ia banii?
Nu ne intelegem. Este ok.
Vazand raspunsul tau mi-am dat seama ca duc o lupta mult mult prea dificila si nu are rost.

Oricum, daca totusi vin la vara asa cum se aude, va rog doar sa nu faceti petitie sa plece, pentru ca sunt sigur ca ar strange mai multe semnaturi decat petitia mea.