Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
Junior Member
Salutare! Me new. Încerc să găsesc o informație ce mă interesează dar lumea se cauta de bani. 
Fac parte din cei cu precomenzi vechi, bani blocați...și inima strânsă. În USA, unde plata este efectuată în ziua expedierii, deși au făcut precomanda aproape cot la cot cu mine. Livrarea este făcută Day 1, justificând cumva conceptul de precomanda. Nu mai vorbesc de săptămână diferența...or fi plătit lansare premium.
In RO....unde plata este integrală în ziua precomenzii. Expediera am înțeles că se face în ziua lansării, urmând să ajungă la 1-3 zile lucrătoare distanță, dacă produsele se află în depozit, dacă nu....nu, nu merita formulat. Asta am aflat de la o helpăriță de clienți Altex, ce dădea semene că suferă de răspunsuri template.
Ce doresc să aflu:
- Conceptul de precomanda îl înțeleg eu greșit? Sau și ăsta e ca black friday-ul mioritic?
- Știe cineva, consolele au ajuns deja în depozite? Eu am prins la Altex.
- Exista posibilitatea sa fie atât de blegi încât sa nu onoreze precomenzile? De aici strângerea de inimă.
Mulțumesc anticipat!
Sent from my SM-N975F using Tapatalk