Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
Junior Member

Originally Posted by
razvanrazy
Nu a confirmat niciunu din cele 2 enumerate de tine

Sunt curios de unde ai scos informatia asta din ce a zis el...
Omul a zis că își dau toată silința ca toate (asta era din alt post) precomenzile să plece pe 18 de la ei. Pozitiv gândind, am dedus ca nu există probele de alocare, iar dacă pe 18 ar pleca de la ei, făcând o paralelă cu SUA, în care apariția lor în depozite a coincis cu disponibilitatea pentru media, modificatori de opinii etc....de aici am ales să deduc ca se afla deja în depozit. Amu, sigur nu-s, de asta am expus percepțiile, cu intenție. [emoji846]
LE: Nu am prins charging station-ul, dar măcar amu am crescut nivelul de vigilența. [emoji1]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk