Cu cat joc mai mult cu atat mi se pare mai bun

Cel putin partea de explorare le-a iesit foarte bine si se vede ca s-au inspirat din jocuri ca Witcher 3 sau RDR2 cu lumea, world events, random encounters, side missions samd.

Este pur si simplu o placere sa explorezi, sa vezi ceva in departare si sa poti merge oriunde vezi cu ochii. Sa gasesti un semn sub pamant si sa vezi cum poti sa ajungi acolo.
Am gasit ieri o fortareata distrusa, sub apa, iar de acolo am dat intr-un tunel cu intrarea in apa, care m-a dus in inima unui deal unde am gasit o bucata de armura. Iar toate astea in timp ce incercam sa pescuiesc cu arcul ca sa pot depune ofranda pentru un skill point

Da, are bug-uri si mici probleme, dar este foarte bine facut overall.

Also, desi initial jucam cu scut in mana stanga si topor in mana dreapta, am schimbat aseara si bine am facut.
Am mutat toporul in mana stanga (cu care pot ataca tinand pe LB - si ataca intr-un mod visceral), iar in mana dreapta am pus un Flail (acea tepusa pe un lant) care nu doar ca are damage mare, dar are si range mai mare si poti lovi 2-3 inamici odata

M-am mai obisnuit si cu raid-urile si nu ma mai bag acolo in mijlocul actiunii si daca iau prin invaluire, eventual explodez/ard niste cladiri cu inamici inauntru, deja se inclina balanta in favoarea mea, chiar daca inamicii erau de nivel mai mare.