Nu cred că e cazul sa vă îngrijorați! E absolut normal să fie probleme la început - toate astea par legate de software, mai devreme sau mai târziu se rezolva. În măsura în care au fost useri cu probleme de genul, au fost și mulți alții care nu au nici o treabă cu issue-urile de mai sus. Mai degrabă, dacă vrei să fii precaut, eviți aspectele de mai sus temporar până la patch. Pe partea de PS, se pregătește deja un update pentru problemele de transfer intre PS4 și PS5.

La XBOX, e la fel - probleme peste probleme și de software și de hardware. Inclusiv la XBOX s-au raportat probleme de bricking la quick resume. Mai mult, la XBOX pare sa fie o incidenta mult mai mare de probleme la hardware momentan, dar tot nu e nimic ingrijorator - console care nu mai pornesc sau devin bricked după o perioadă de timp. Din păcate, e de așteptat să fie o rata de failure la ele. Idem și pentru Sony. Cei cu probleme o să fie vocali!

Dacă e sa ai ghinion, ai ghinion. Și da, realitatea e ca daca o sa avem ghinion in a brick-ui consolele sau să le primim așa, o să avem de așteptat...



Sent from my SM-G973F using Tapatalk