Am internet de la o firma de cartier. Internetul vine printr-un cablu, fara alte dispozitive la mine in casa. Ei mi-au pus un router de 100Mbs gratuit, dar avand in vedere ca am internet de 1000 e clar ca a trebuit sa il schimb, asa ca mi-am luat un dual band ieftin de la eMag cu care evident ca nu imi mai merge internetul, ca doar nu am oroare de routere fara motiv.

Nu ma pricep deloc si speram ca ma puteti ajuta voi. Cand ma conectez la interefata de configurare a routerului initial (cel care inca functioneaza), apare configurat WAN cu ip dinamic. O sa va spun exact ce am facut pentru un debugging mai usor: am bagat mufa de internet in portul WAN al routerului nou in locul celui vechi, am intrat pe IP-ul lui de pe calculator si in sectiunea network am ales ip dinamic (in loc de PPPoE care era default), la fel cum am vazut si la routerul initial, dupa care am setat si user & pass pentru wifi. Acum ma asteptam sa functioneze, dar toate dispozitivele se pot conecta la retea, insa nu si la internet. Please help, I need internet!