Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Apple Mac & macOS
-
17-11-2020 11:01 #1092 SP
Admin
razvanrazy: eu sper ca glumesti. E primul lor procesor si cu toate astea bate deja i9 + GTX 1050 Ti. La performante, ca la eficienta este deja la ani lumina. Numai faptul ca o astfel de putere e posibila pe un MacBook Air si asta cu o autonomie de pana la 20 de ore, si deja e o alta clasa de notebooks. Daca-mi dai un singur exemplu cu care se poate compara, eu il mananc.
Eu ma bucur, mi-au dovedit ca am avut dreptate. ARM rulez. And will continue to do so. A stiut Nvidia de ce a cumparat ARM. Iar Intel si AMD vor avea in sfarsit un concurent pe masura. Dealtfel, AMD din cate am inteles deja a cerut niste patents pt. procesoare ARM, so...