Cred ca se pierde cel mai important lucru: ca pe amabele platforme performanta este aproape indentica în jocurile multiplatform, cel puțin asa pare la lansare. Nu mai trebuie să-ți faci griji ce consola îți alegi din acest punct de vedere. S-au pus accent pe aceste comparații nu ca sa arate cineva ca ps5 e mai bun sau mai tare ca XSX, ci mai degrabă sa infirme zvonurile ca jocurile multiplatform vor rula mult mai bine pe consola verde datorita diferenței de 18% în TFLoPs.

Ce device nu a avut probleme tehnice (soft și hw) la lansare? Trebuie sa fii complet naiv sa crezi ca nu vor apărea astfel de probleme. Pana și pe pc cu noile carduri din seria 3000 au avut probleme.

Poate după ce vor fi lansate și la noi vom face ca în generația trecuta o proprie statistica cu rata defectinilor sau sa vedem ce probleme întâlnim.

Tot acest console Warzone este pueril și e întreținut prin trolling. Când îți alegi o consola sunt foarte multe lucruri la mijloc de care ții cont nu doar de putere sau backward compatibility. De exemplu toți prietenii mei și clanul meu de destiny e pe PS, nu am cum sa aleg alta consola indiferent de diferențe dintre cele doua. În viitorul apropiat voi lua și XSX când vor lansa exclusivitatile promise și sunt linisit ca acum jocurile multiplatform sunt la fel pe ambele console .

Astăzi îmi ajunge și mie controller-ul și sper sa am șansă să-l testez în weekend cu astroboot, care a primit la unison cuvinte de lauda o experienta cu adevărat next-gen.

Sent from my iPhone using Tapatalk