Single post: Discutii routere - probleme, solutii si recomandari!
-
Admin
Teo: eu din cate vad, oamenii au facut un pic misto de tine. Practic ti-au pus cablu de interior la exterior. Acela nu va rezista mult, cu siguranta nu rezista la intemperii (cum a fost cel vechi). Cel putin asa il vad eu din poze... s-ar putea sa gresesc. Spune-le sa-ti puna un cablu bun de exterior. Eventual il cumperi tu, 20m de cablu nu e asa mare durere. Insa nu stiu sa-ti spun despre acele pierderi, eu nu am asa ceva. Acele pierderi sa stii ca pot fi si de la provider, mai ales ca spui ca e unul de cartier. Niciun provider mic nu va investi in super scule (exact cum ai zis si tu, au pus o cutie postala, ceea ce e chiar hilar).
077danyel: sorry, e prima oara cand aud de netduma. Nu, nu e OK sa ai routerul venind din alt router. Cauta unde ai setarile de ISP (de obicei pe configuratia de WAN) si acolo setezi PPPoE si introduci user/pass de la RDS. Daca le tii cascadat, o sa ai probleme cu NAT-ul, nu vei putea forwarda porturi sau deschide DMZ... Ca sa nu mai vorbim ca oricat de tare e acest netduma, daca iti trece intai prin vechiul router, e fix degeaba... va merge fix cat duce vechiul router.