Testat azi 4h. Consola pozitie orizonata.


Disc drive-ul chiar nu se auzea tare in timp ce se copia Spider Man : Miles Morales desi lumea pe net zicea ca e foarte zgomotos .( era mult mai galagios cel de la PS4 pro )

Jucat Miles Morales (60fps mode ) si consola este silentioasa , nu aud nici un zgomot de la 3m . Trebuie sa pun urechea langa ea ca sa auda ceva. (Sonorul pe mute) - O experienta total opusa fata de ce era pe PS4 pro.Doar in timpul unui cutscene pe la inceput s-au auzit ventilatoare 5s in stil PS4 pro dar dupa a revenit imediat la silent mode ( Tot puneam pauza si resume , poate de acolo) desi un user pe un alt forum a raportat o problema similara ( 10s fans spining during Miles Morales). Chiar sunt curios daca pot sa controleze ventilatoarele prin software updates.


Jucat si Astroroom - totul ok si acolo


Revenit din sleep mode dupa ce am plecat din camera - totul ok


Am dat play si la 2 filme 4k UHD - o experienta placuta - abia se aude discul.


A reusit cineva sa identice ceva date legate de manufacturing date pe consola sau pe cutie? Pe modelul din USA CFI-1015A scrie clar luna si anul chiar si fabrica unde a fost facut dar pe modelul din EU CFI-1016A nu am gasit nici un info.( cautat si pe google)