Eu nu m-am stresat cu PS5 si nu am facut precomanda pentru ca am considerat ca oricum nu voi apuca sa ma joc pe ea prea mult, asa ca mai stau linistit pana anul viitor si macar mai urmaresc cum se comporta in timp.

Acestea fiind spuse, am urmarit totusi toate discutiile, si, indiferent cine ce zice, ceea ce a facut Altex este o mare magarie/escrocherie si ar merita sa fie drastic sanctionati de autoritati pentru asta.

Desi nu sunt implicat direct, mai ales emotional, am sa le fac si eu o reclamatie la ONJN.

Nu este normal sa incasezi milioane de lei de la oameni, ilegal, si sa le tii banii blocati aiurea.
Probabil au lipsa de cash, altfel nu inteleg unde le-a fost mintea.

Daca au 660 de console trebuia sa le puna pe site in stoc si primul venit primul servit.

Colegul de la Altex/MG care posteaza pe forum nu are nicio vina, nu este decizia lui.

Cand au gandit treaba asta erau convinsi ca lumea va trece cu vederea deoarece este cerere mare, iar dupa cele peste 5000 de comenzi, se pare ca au cam avut dreptate.

Pe de o parte este si vina clientilor ca incurajeaza astfel de practici dar ele trebuiesc oprite, de aceea trebuiesc reclamati unde se poate.

La fel ar trebui facut cumva cu bisnitarii de le Olx, dar si aia fac asta pentru ca au clienti, altfel, nu cred ca alta data s-ar mai intampla.

Totul pleaca de la oameni, si asta poate fi in sensul bun sau invers.