Asta apare la Altex pe facebook, acum 23 minute. Emailurile insa nu au ajuns asa repede la toata lumea, asta nu ma face decat sa ma gandesc ca sunt tare muuulte.. mii deci sansele la tombola sunt minuscule , dar vor fi 600 de fericiti pana la urma.. dar sa vedem cum!

Altex Romania
Bună seara! Dorim să venim cu precizări importante pentru că sunt foarte multe spirite înflăcărate și nu întotdeauna este rost de așa ceva:
1. Toate persoanele care s-au înscris în tragerea la sorți au primit în această seară posibilitatea să se retragă din acțiune și să își primească banii înapoi. Cu toții aveți un e-mail în acest sens. Însă, noi tot primim comentarii legate de acest aspect și de cum ținem noi blocați niște bani care nu ne aparțin.
2. Noi nu am dat drumul la campanie fără să avem toate informațiile implementate în pagina de produs: banner + hyperlink. Niciun proprietar de site nu este responsabil de modul în care browser-ul, aplicația de internet sau device-ul alege să randeze modificările făcute. Pagina de PS5 nu este nouă. În ea au fost publicate toate modificările, înainte de a da drumul campaniei.
Numai bine!