Am terminat Spiderman MM, o sa las aici si parerea mea despre joc si desigur si o nota finala.

Sunet - 8
Jocul chiar suna bine, mai ales in zonele de strada. Chiar si coloana sonora este buna si se potrivește de minune cu personajul. Mi-au placut destul de mult efectele din explozii sau dărâmături.

Grafica - 8
Grafica clar îmbunătățită fata de Spiderman PS4, era logic sa fie asa avand in vedere ca acum sunt mai multe resurse. Animațiile faciale sunt foarte bune, nu la nivelul ND, dar mult peste media din piata. RT are un impact vizual foarte bun, as putea spune ca schimba fata jocului. Ar fi fost interesant sa se vada Miles in reflexii si din depărtare, nu doar de aproape. Texturi si iluminare îmbunătățite insa nimic spectaculos. Ca sa fiu sincer, fara RT jocul arata curent gen.

Gameplay - 8.5
Au îmbunătățit mecanicile din Spiderman. Mi-a placut ca au acordat si un stil personalizat pentru Miles, este o adevarata placere sa dai drumul la Venom Power. Pana si deplasarea pe pânza este mai fluida fata de Spiderman PS4. Uneori camera iti joaca feste si pierzi controlul personajului in anumite lupte, insa nu e ceva des intalnit.

Poveste - 9
Cred ca este punctul forte al acestui joc, sincer cred ca povestea este mai buna decat cea din Spiderman Ps4. Cateva întorsături de situație, implicarea emoțională a personajelor mult mai bine transpusa. Chiar mi-a placut, iar Miles chiar e un personaj cu care empatizezi imediat. Jocul putea fi mai lung, ma gandesc ca de acest expansion s-a ocupat o echipa mica, de aici si durata jocului.

Nota finala - 8.37
Per total un joc bun, chiar daca are un story scurt, mai poti pierde cateva ore bune prin oras. Este un “demo” perfect pentru PS5, jocul de multe ori arata incredibil, mai ales noaptea si perioadele de ninsoare intensa. As menționa faptul ca pretul cerut pe joc este unul destul se mare, insa am avut si generatia trecuta un joc scurt la pret întreg (The Order).
Cum spuneam si mai sus, grafica nu impresionează atat de tare deoarece este un joc cross gen si se vad limitările. Chiar sunt curios cum ar arata un joc Spiderman construit de la bun inceput cu PS5 in cap.