L-am jucat si eu putin ieri si azi, am vreo 5 ore cred. Am facut cateva livrari cu motocicleta si urmeaza sa merg in a 4-a locatie. Pana acum ma intriga universul, dar nu inteleg multe elemente de gameplay. Ce se presupune ca ar trebui sa fac cu toate itemele din cutiile postale, in special cele din cutiile postale de la inamici? Nu doar ca Sam devine useless cand cara peste 60kg (chiar daca limita lui ar fi 125), dar si daca le-as lua nu inteleg ce rol au. 10 perechi de opinci, 10 ladders, lost cargo... ajuta la ceva sau sunt doar filler content? Speaking of lost cargo. Am livrat cateva colete pierdute si am primit likes, dar ori nu mi-a explicat jocul ori nu am fost eu atent - ce scop au like-urile in afara de a le tine la colectie? La fel si cu cutia de donatii pentru alti playeri: o idee care pare super faina, dar nu am nevoie de opinci de la nimeni ca imi pot face singur, si presupun ca nimeni nu are nevoie de opincile mele.

Desi nu am jucat foarte mult, cumva mi se pare ca gameplay-ul pentru mine a devenit mai rudimentar cu fiecare ora, nu mai complex. Daca inainte eram curios sa explorez fiecare coltisor si fiecare item, acum doar ma urc pe motocicleta si merg din punctul A in punctul B, ignorand complet toate constructiile altor oameni. Si functioneaza. Si devine plictisitor repede. E ceva mai mult la jocul asta?

Tl;dr: toate itemele din joc mi se pare inutile. Cel mai eficient e sa merg cu motocicleta si sa nu folosesc nimic, iar daca apar BTs se rezolva cu crouch.