Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Uite cum face al meu (desi la compresie, pare ca a scazut si nivelul sunetului). Iar zgomotul se aude si de pe canapea, deci cam 1.5-2m cand nu se intampla nimic pe ecran (gen loading screen) sau OS.
Nu prea suna a coil whine. Mai degrabă a ceva ce este atins de paletele fan-ului. Coil whine-ul e un fel de zumzait plat (cam cum auzi un țânțar când se e aproape de ureche). E o banda cu circuite ce trece pe lângă fan. Vine de la butoane/leduri și se duce pe placa de baza. Aia e ținută de un sticker în dreptul fan-ului. Sa nu fie deslipita.



---------- Post added 24-11-2020 at 03:36 ----------

Quote Originally Posted by GoroMare View Post
Acum mă gândesc, când face consola 1 an și ceva cam trebuie sa o vând, nu știu cât va mai ține ssd ăla.
Sau cumpărată o ediție cu revizie ceva pe la anul.
Ssd la aproape 94 de grade nu duce foarte mult timp. Plus că nu va beneficia de toată viteza lui pe care o știm, când se supraîncălzește va scădea.
E o idee buna.

---------- Post added 24-11-2020 at 03:46 ----------

Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
A mea este ok, dar cea de mai sus face ca dracu’, hai sa nu o dam in fanboy-isme aiurea. Sunt probleme, dar nu sunt probleme grave.

Multe se vor rezolva prin soft, altele sunt de natura hardware si se rezolva prin replacement.

Nu trebuie sa facem din tantar armasar, valabil pentru ambele “tabere” de consolisti.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sunt probleme, și sunt probleme grave. Asta cu coil whine nu e printre ele. Termale-le pe memorii (90°) date de o răcire proasta, sunt grave. Asta uzează componenta prematur. Presimt un val de "x light of death".