Vai, Altex v-a bagat mana in buzunar si v-a furat banii. Tragedie nationala.

Serios?! Daca pe cei care au comandat in primele minute de pana-n orele 18(in perioada in care bannerele si mesajul cu bifa nu erau pe site), ii pot intelege ca au anumite frustrari desi, si ei au optiunea de a li se returna banii, pe voi, ceilalti care nu ati deschis ochii si nu ati citit ce va apare pe ecran, nu va inteleg, imi pare rau.

Imi pareti niste razgaiati si nimic mai mult. Nu-ti convine ideea cu tombola, NU CONTINUI CU PROCESAREA COMENZII. Ai facut totusi comanda si te-ai trezit deodata ca vezi domne “esti furat/bataia lor de joc/samd”, ai optiunea sa ceri banii inapoi si sa te retragi.

In schimb, multi stati in continuare pe aici si plangeti ca babele ca vezi domne, sunteti nedreptatiti, ba mai mult, unii ati dat chiar si in userul AltexMG care nu are nicio vina, ba mai mult, a ajutat o gramada de oameni de-a lungul timpului pe aici.

Stiti ce? Va doreati asa de mult consola? Trebuia sa faceti precomanda ca noi ceilalti. Dar nu, de ce sa blocati voi banii 2 luni(asa cum au facut unii dintre noi) doar nu sunteti prosti. Ei, acum stati si bociti pe forum si pe Facebook. Injurati Sony si Altex ca nu stau drepti si nu fac cum vreti voi, de parca cineva ar avea vreo obligatie fata de voi, de parca PS5 este un drept al vostru din nascare.


My 2 cents.


Sent from my iPhone using Tapatalk