Eu sunt 131.

Quote Originally Posted by iliedobre View Post
Ia mai detaliaza putin aici, cum e vina lui Sony ca face lumea bisnita pe OLX. Tu cum ai fi procedat in locul lor?
Sony stia foarte bine ca o sa fie cererea foarte mare si au lansat un produs fara sa aibe stocuri suficiente.
Chiar si acum, ei se grabesc sa produca noi console din cauza cererii prea mari. Si sincer sa fiu am oarecum indoieli fata de calitatea acestor console care o sa apara in perioada urmatoare.

Bisnita o sa existe mereu. Daca stocurile erau suficiente si toata lumea avea PS5, in scurt timp ai fi vazut vanzari de PS5 pe OLX sub pretul de pe piata.
Asa, cand cererea e foarte mare iar oamenii chiar sunt dispusi sa dea sume mari de bani pentru ca nu mai pot astepta, e cat se poate de normal sa apara bisnitarii si nu numai care sa vanda la supra pret.

Daca cineva va ofera pe loc 5000 lei pe PS5, majoritatea dintre voi l-ati vinde in secunda 2.
Nu-i prost cine cere, e prost cine da.

O alta vina o au magazinele care au vandut produse multiple aceluiasi cumparator. Aici trebuia sa existe o limita (daca nu a fost).

Pe langa asta, eu sunt destul de sigur ca in anumite magazine, stocurile fiind foarte mici, acestea s-au impartit intai printre angajati, prieteni si asa mai departe. Si aici ma refer la eMag care chiar si precomenzile s-au terminat mult mai repede fata de Altex si e oarecum ciudat tinand cont de logistica eMag care sigur a pregatit un stoc decent in Romania.