Quote Originally Posted by Tony7Y View Post
Eu sunt 131.



Sony stia foarte bine ca o sa fie cererea foarte mare si au lansat un produs fara sa aibe stocuri suficiente.
Chiar si acum, ei se grabesc sa produca noi console din cauza cererii prea mari. Si sincer sa fiu am oarecum indoieli fata de calitatea acestor console care o sa apara in perioada urmatoare.

Bisnita o sa existe mereu. Daca stocurile erau suficiente si toata lumea avea PS5, in scurt timp ai fi vazut vanzari de PS5 pe OLX sub pretul de pe piata.
Asa, cand cererea e foarte mare iar oamenii chiar sunt dispusi sa dea sume mari de bani pentru ca nu mai pot astepta, e cat se poate de normal sa apara bisnitarii si nu numai care sa vanda la supra pret.

Daca cineva va ofera pe loc 5000 lei pe PS5, majoritatea dintre voi l-ati vinde in secunda 2.
Nu-i prost cine cere, e prost cine da.

O alta vina o au magazinele care au vandut produse multiple aceluiasi cumparator. Aici trebuia sa existe o limita (daca nu a fost).

Pe langa asta, eu sunt destul de sigur ca in anumite magazine, stocurile fiind foarte mici, acestea s-au impartit intai printre angajati, prieteni si asa mai departe. Si aici ma refer la eMag care chiar si precomenzile s-au terminat mult mai repede fata de Altex si e oarecum ciudat tinand cont de logistica eMag care sigur a pregatit un stoc decent in Romania.
Pune si tu putin context. Crezi ca ei nu ar fi vrut sa vanda mai mult, uiti ce se intampla in lumea asta de la inceputul anului? Crezi ca mai puneau un 0 intr-un excel si gata, se mai faceau un milion de console? La inceputul anului nu stiam nici daca se lanseaza.
La partea cu bisnitariu sunt de acord cu tine, prinicpalii vinovati sunt cei care cumpara de la bisnitari.
Daca tu estoi "destul de sigur" nu insemna ca asta e si adevarul. Pune "nu vi se pare ciudat ca.." in fata oricarei afirmatii si asa porneste orice teorie a conspiratiei. Stiu eu personal persoane care au inceract cu "relatii" si la Altex si la emag, nimeni nu s-a bagat. Ma crezi? Sunt un baiat de pe internet care face o afirmatie