Ca sa vedeti cat hate gratuit exista pentru Stadia, a facut Gizmodo un articol (ca aproape tot internetul), cu free hate on Stadia despre 4k trailer de la Cyberpunk.

Trailer-ul este asta:

Pe scurt:
Au scris ca ce daca e 4k, arata foarte urat din trailer, nu recomanda si n-ar mai trebui sa bage bani in acest serviciu, sa mearga pe consolele clasice.
Ieri in schimb au editat articolul dupa ce i-a contactat google si le-a zis ca acel gameplay trailer era acelasi trailer universal pt toate platformele
Aia initial facusera articol cat de urat e jocul pe stadia din trailer, desi acelasi trailer, identic, e peste tot
Gameplay looks slightly less fluid compared to the performance we’ve seen on PCs with ray tracing capabilities and next-gen PlayStation and Xbox consoles, but not by any significant amount. So yeah, as I said, a thoroughly whelming performance.
Also cica AC Valhalla big latency issues dar nici nu l-au incercat, au pus link catre un comment de pe reddit al unuia care de fapt avea el probleme cu internetul N-are nimeni probleme cu AC Valhalla in rest, lumea chiar zice ca merge bine. Au rectificat acum si in articol. Practic tot articolul a fost facut pe false claims, fara nicio dovada si afirmatii complet dubioase.