Single post: Console Club
-
Senior Member
Stiu, dar aici intervine si puterea de cumparare, pe principiul asta why bother sa mai vina McDonald's in Romania, sau magazine cu profil sportiv sau etc... ca oricum vand de 10 ori mai putin ca in Vest.
Back to gaming, eu ma multumesc sa fim zmei pe plan local decat sa nu fim deloc.
Tin sa precizez ca este o gandire pe care o aplic strict in gaming, nu este un principiu dupa care ma ghidez in real life
.
In real life, suficienta este foarte rea si reprezinta o piedica pentru progres.
LE:
Stai ca asta nu citisem
, tot citesc si ma mir, iar citesc si iar ma mir... nu cred totsi in cifra aia de 14 milioane dar hai.. 
'Romania also has more gamers than some of Scandinavia's markets and isn't far behind, in terms of revenue. Romania has 14 million gamers, yielding nearly $220 million.
To compare, Norway has 3.5 million gamers, yielding $361 million. Finland has 3.6 million, bringing in nearly $340 million, and Denmark has 4.5 million, with nearly $400 million in software size.'
+ Polonia rupe, poate imi explica si mie cineva cum si de ce ca am fost de 5 ori acolo si da este civilizat si frumos dar de unde cifrele astea ale lor in gaming..
'Poland's software market size is nearly $675 million, more than many countries in Western Europe, including Europe's 7th largest games market - Sweden (which has a market size of nearly $670 million).'