Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
02-12-2020 16:16 #2001 SP
Member

Originally Posted by
MRC
Rabdare mah baieti. Poate ca-s eu ardelean si nu ma agit atat de repede. Nu intra zilele in sac manca-l-ar amanetlul ps5. Si daca intra zielel in sac sigur nu te salveaza ca ai un ps5. O sa vina zilele cand se vor gasi peste tot in toate magazinele. Daca alimentati piata neagra si cumparati la supra pret zilele alea o sa fie mai indeoartate. Pt ca "baietii" o sa constate ca merge afacerea. Din pacate isteria asta va face ca si jocurile de ps5 sa isi mantina pretul ridicat inca mult timp. Doar nu iti iei ps5 si nu iti iei si jocuri. Eu unul nu ma asteptam la nebunia asta, nici nu ma alatur ei. Raman la batranul meu ps4 care inca duce mte jocuri bune pe care nu le-am jucat si le gasesc la preturi de oameni normali.
Clar! Eu unul nu ma agit. Dar as vrea sa am ce butona in zilele libere pe care le voi avea de sarbatori. Si nici nu as vrea sa dau toti banii deodata...ps5...xbox series + tv
Sent from my SM-G965F using Tapatalk