Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
03-12-2020 11:01 #2028 SP
Junior Member

Originally Posted by
MRC
Ce anume vrei sa faci cu ea acum? Asta e intrebarea mea. Nu ai deloc consola in casa? Daca ai un ps4 ce faci acum in pandemie pe ps5 versus ce faceai pe ps4? Ce anume va motiveaza atat de mult incat sa alimentati "baietii" de pe olx sa vanda la suprapret si firme de doi lei sa le revanda tot la suprapret. Motivatia de baza ma intereseaza. Statutul in fata celorlalti creste daca joci ceva pe ps5 fata de ps4? Statutul asta e mai mare cu cat obiectul e mai rar. Ca ai obtinut un ps5 e mai important acum ca obiectul in sine.
nu cred ca ii alimenteaza nimeni de pe aici. toti care au postat mai sus au zis ca nici in ruptul capului nu o sa cumpere de la afaceristi. eu personal vreau unu pentru ca am schimbat tv-ul cu unul 4k si cu diagonala mai mare decat cel vechi, iar ps4-ul meu poate decat 1080 si in unele jocuri se vede groaznic. nu cred ca merita sa iau ps4 pro si peste 6 luni - 1 an sa il schimb cu ps5, in rest, pana in q1 2021 cand o sa inceapa sa apara jocuri misto nu prea ai ce face cu el.